Avoinna AINOASTAAN VARUSMIEHILLE ma-su klo 17.00-20.30

Parturi (Ti - To klo 18:00 - 20:30)

Sotilaskoti tarjoaa edullisia parturipalveluita. Ammattitaitoiset parturit leikkaavat hiuksesi iltaisin sotilaskodin alakerrassa. Varusmiehiltä hiustenleikkuusta veloitetaan 5,00 euroa.

Kirjasto (Ma -To klo 18:00 - 20:30)

Sotilaskodin alakerrassa on viihtyisä lukusali, jossa voit kuunnella langattomista kuulokkeista haluamaasi musiikkia omassa rauhassa sekä lukea aikakausilehtiä, joita on laaja valikoima. Kirjastotilassa on myös oleskelutila, joissa voi pelata tietokonepelejä. Kirjastosta voit myös lainata kirjoja omaan yksikköösi.

Harrasteet ja muut palvelut

Sotilaskodin salissa on asiakkaiden luettavissa päivittäin kaikki tärkeimmät sanomalehdet sekä erilaisia ajanviete-pelejä mm. biljardi. Lisäksi voit seurata televisio-ohjelmia viihtyisissä tiloissa.

Internet

Sotilaskodin salissa on kolme laajakaistayhteydellä varustettua tietokonetta, jotka on nimenomaan hankittu varusmiesten käyttöön - surffailuun ja sähköpostin käsittelyyn. Lisäksi alakerran kirjastotiloissa on kolme laajakaista-yhteydellä varustettua konetta, jotka ovat käytettävissä ma - to kirjaston aukioloaikana. Tykkimiesnetti toimii myös sotilaskodissa, joten voit käyttää siellä myös omia laitteitasi.

Muuta

Sotilaskodissa järjestetään erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Jokaiselle saapumiserälle on viihdeilta ja kotiuttamisilta, joihin voit kutsua myös tyttö-/poikaystäväsi. Sen lisäksi järjestetään suosittuja pizza- ja hampurilaisiltoja. Ajankohdat näet sotilaskodista ja yksiköiden ilmoitustauluilta sekä kotisivuiltamme.
Varusmiespalvelun alussa sotilaskoti lahjoittaa jokaiselle varusmiehelle ns. alokaspakkauksen, joka sisältää mm. kätevän muovitaskun, huulirasvan, muistiblokin + kynnän ja kahvilipun. Sotilaskoti tukee taloudellisesti varusmiesten vapaa-ajantoimintaa myös TMTK:n kautta ja tukemalla muutoin urheilu- ja harrastusvälineiden hankintaa. Sotilaskotiyhdistys kustantaa myös osan kotiutuville varusmiehille annettavista palkitsemisista sekä jokaiselle varusmiehelle jaettavan Sotilaan Virsikirjan.