Sotilaskoti on avoinna ma - pe klo 08:45 - 20:30, la ja su klo 15:00 - 20:00

Sotilaskotityö on palkitseva ja innostava harrastus, jossa voit tehdä vapaaehtoista maanpuolustustyötä ja samalla oppia uutta. Voit harrastaa sotilaskotityötä juuri niin paljon kuin oma elämäntilanteesi antaa mahdollisuuden. Sotilaskotityössä voit myös itse valita yhden tai useamman suuntautumisvaihtoehdon, eli jaoston, jossa haluat toimia. Lue lisää eri jaostojen toiminnasta Sotilaskodin yleisesitteestä.


Sotilaskotisisareksi - eli vihreäksi sisareksi - voi liittyä kuka tahansa yhdistyksen hallituksen hyväksymä 16 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Pikkusisarena voi aloittaa jo 10-vuotiaana. Yläikärajaa ei sotilaskotisisartyössä ole.

Mikäli sotilaskotityö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaan!
Sotilaskodin yhteystiedot: puh. 0299 443 970 tai niisky@sotilaskoti.com

Jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2019 on toimiville jäsenille 15 euroa ja kannattajajäsenille 30 euroa. Yhdistys toivottaa lämpimästi tervetulleeksi toimivat jäsenet, jotka antavat arvokkaan vapaaehtoisen työpanoksensa toimiessaan eri tehtävissä. Kannattajajäseniltä ei nimensä mukaisesti edellytetä sotilaskotityöhön osallistumista.
Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettuna sotilaskotityössä ollessasi.

Kaikille jäsenille lähetetään Sotilaskoti-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Toimintaamme ohjaavat sotilaskotijärjestön arvot:
• vapaaehtoisuus
• yhteisöllisyys
• osaaminen ja itsensä kehittäminen
• luotettavuus
• iloisuus ja palvelualttius


Tervetuloa mukaan!